X Congrès Internacional d'Estudis Fenicis i Púnics Eivissa 2022

17octTodo el día21X Congrès Internacional d'Estudis Fenicis i Púnics Eivissa 2022(Todo el día) Av. Salvador Camacho, 9-11, Santa Eulària des Riu

Detalles del evento

El Govern de les Illes Balears i el Consell d’Eivissa organitzen el X Congrés Internacional d’Estudis Fenicis i Púnics (XCIEFP) a l’illa d’Eivissa, entre els dies 17 i 21 d’octubre de 2022. Celebrat actualment cada quatre anys, és l’esdeveniment científic més important en el món de l’arqueologia feniciopúnica. Per a la propera edició, la desena, el Comitè Científic Internacional del congrés va proposar l’illa d’Eivissa com a nova seu, amb el Consell d’Eivissa (CI) i el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera (MAEF, centre adscrit al Govern de les Illes Balears) com a institucions organitzadores. L’espai de celebració de l’esdeveniment serà el Palau de Congressos d’Eivissa Center (https://www.palaciocongresosibiza.com), ubicat al municipi de Santa Eulàlia del Riu.

El projecte també ha rebut el suport i la col·laboració del Ministeri de Cultura, l’Ajuntament de Santa Eulàlia i l’Ajuntament d’Eivissa, així com també de la Universitat de les Illes Balears.

El Congrés Internacional d´Estudis Fenicis i Púnics, sota la presidència científica de Benjamí Costa (MAEF) i Joan Ramon (CI), s´organitza mitjançant un Comitè Científic Internacional i un Comitè Científic Nacional.

Els idiomes oficials del congrés seran el català, el castellà, l’anglès, el francès i l’italià.

Per a poder participar en el Congrés poden crear un usuari en la web www.xciefpeivissa22.com i poden enviar les propostes de abstracts en el següent enllaç https://tool.xciefpeivissa22.com/.

Más

Comments are closed.