Inauguració de l'exposició temporal “𝐏𝐄𝐃𝐑𝐎 𝐌𝐀𝐑𝐈́𝐀 𝐀𝐒𝐄𝐍𝐒𝐈𝐎. 𝐇𝐈𝐏𝐎𝐆𝐄𝐔 𝟒𝟎𝟎𝟒”

18may19:0021:00Inauguració de l'exposició temporal “𝐏𝐄𝐃𝐑𝐎 𝐌𝐀𝐑𝐈́𝐀 𝐀𝐒𝐄𝐍𝐒𝐈𝐎. 𝐇𝐈𝐏𝐎𝐆𝐄𝐔 𝟒𝟎𝟎𝟒”Dia Internacional dels Museus19:00 - 21:00

Detalles del evento

El MAEF celebra el Dia Internacional dels Museus amb la inauguració de l’exposició temporal “𝐏𝐄𝐃𝐑𝐎 𝐌𝐀𝐑𝐈́𝐀 𝐀𝐒𝐄𝐍𝐒𝐈𝐎. 𝐇𝐈𝐏𝐎𝐆𝐄𝐔 𝟒𝟎𝟎𝟒”
Dia: 𝟭𝟴/𝟬𝟱/𝟮𝟬𝟮𝟯
Hora: 𝟭𝟵𝗵
Lloc: 𝗠𝘂𝘀𝗲𝘂 𝗠𝗼𝗻𝗼𝗴𝗿𝗮̀𝗳𝗶𝗰 𝗣𝘂𝗶𝗴 𝗱𝗲𝘀 𝗠𝗼𝗹𝗶𝗻𝘀 (via Romana, 31. Eivissa)
Aquest és un projecte nascut de la col·laboració entre l’equip de recerca i didàctica del MAEF i l’artista visual Pedro María Asensio.
Aquesta exposició pretén rendir homenatge a tots aquells que van passar per la Necròpolis de Puig des Molins a través dels objectes que van deixar a les tombes i que els van acompanyar en els seus darrers ritus. Uns tresors incalculables que els vius van escollir per acompanyar els morts al seu pas a l’altre món i que ens reporten del passat una part de l’essència de tots.
Per a Hipogeu 4004 s’ha escollit una mostra representativa de peces de les col·leccions de la Necròpolis del Puig des Molins per confrontar-les amb retrats, projeccions, objectes, llibres i instal·lacions creats per Pedro María Asensio. Entre les peces arqueològiques del MAEF i l’obra conceptual d’Asensio sorgirà un diàleg, més enllà de les limitacions temporals estètiques i filosòfiques, on allò quotidià i allò transcendent combreguen per a què, com va afirmar Ciceró a les seves Filípiques, la vida dels morts perduri a la memòria dels vius.

Más

Horario

(Jueves) 19:00 - 21:00

Comments are closed.