Inauguraci贸 exposici贸 temporal: 饾懛饾懍饾懝 饾懆 饾懗饾懆 饾懙饾懚饾懞饾懟饾懝饾懆 饾懞饾懍饾懙饾拃饾懚饾懝饾懆 饾懟饾懓饾懙饾懙饾懓饾懟, 饾懗饾懆 饾懛饾懚饾懌饾懍饾懝饾懚饾懞饾懆. 饾懗饾拏 饾拺饾拲饾拏饾拻饾挅饾拞饾挄饾拏 饾拝饾拞饾挃 饾應饾挅饾拲饾拲饾拞饾挀饾拏饾拵, 饾拕饾拞饾拸饾挄 饾拏饾拸饾挌饾挃 饾拝饾拞饾挃饾拺饾挀饾拞虂饾挃

20oct19:0021:00Inauguraci贸 exposici贸 temporal: 饾懛饾懍饾懝 饾懆 饾懗饾懆 饾懙饾懚饾懞饾懟饾懝饾懆 饾懞饾懍饾懙饾拃饾懚饾懝饾懆 饾懟饾懓饾懙饾懙饾懓饾懟, 饾懗饾懆 饾懛饾懚饾懌饾懍饾懝饾懚饾懞饾懆. 饾懗饾拏 饾拺饾拲饾拏饾拻饾挅饾拞饾挄饾拏 饾拝饾拞饾挃 饾應饾挅饾拲饾拲饾拞饾挀饾拏饾拵, 饾拕饾拞饾拸饾挄 饾拏饾拸饾挌饾挃 饾拝饾拞饾挃饾拺饾挀饾拞虂饾挃19:00 - 21:00

Detalles del evento

L’any 1907, un grup d鈥檃rque貌legs eivissencs integrants de la Societat Arqueol貌gica Ebusitana varen descobrir la cova-santuari des Culleram, un dels jaciments m茅s emblem脿tics de l鈥檃rqueologia feniciop煤nica. Anys m茅s tard, al 1923 un ve铆 de la zona de Sant Vicent de sa Cala, va trobar de forma fortu茂ta una plaqueta de bronze inscrita que relatava informaci贸 molt valuosa sobre l’煤s que es va fer del santuari en 猫poca p煤nica.
En el centenari de la seva descoberta, i fruit de la col路laboraci贸 entre el MAEF – Museu Arqueol貌gic d’Eivissa i Formentera i el MARQ. Museo Arqueol贸gico de Alicante instituci贸 que la custodia, la plaqueta s鈥檈xposa per primera vegada a Eivissa, acompanyada dels principals materials del jaciment que han perm猫s fer una nova interpretaci贸 del santuari p煤nic des Culleram.

El MAEF us convida a la inauguraci贸 de l’exposici贸 temporal “饾懛饾懍饾懝 饾懆 饾懗饾懆 饾懙饾懚饾懞饾懟饾懝饾懆 饾懞饾懍饾懙饾拃饾懚饾懝饾懆 饾懟饾懓饾懙饾懙饾懓饾懟, 饾懗饾懆 饾懛饾懚饾懌饾懍饾懝饾懚饾懞饾懆鈥 饾懗饾拏 饾拺饾拲饾拏饾拻饾挅饾拞饾挄饾拏 饾拝饾拞饾挃 饾應饾挅饾拲饾拲饾拞饾挀饾拏饾拵, 饾拕饾拞饾拸饾挄 饾拏饾拸饾挌饾挃 饾拝饾拞饾挃饾拺饾挀饾拞虂饾挃, que tindr脿 lloc el 20 d’octubre, a les 19h, al Museu Monogr脿fic Puig des Molins (via Romana, 31, Eivissa).

M谩s

Horario

(Viernes) 19:00 - 21:00

Comments are closed.