Arriba al MAEF la nova exposici贸 temporal 饾懍饾拪饾挆饾拪饾挃饾挃饾拏, 饾懍饾拵饾拺饾挅虂饾挀饾拪饾拞饾挃 饾拪 饾懍饾拸饾挃饾拞虂饾挀饾挅饾拸饾拞: 饾拞饾拲 饾挆饾拪饾拏饾挄饾拡饾拞 饾拺饾拹饾挃饾挃饾拪饾拑饾拲饾拞. 饾懠饾拸饾拏 饾拞饾挋饾拺饾拞饾挀饾拪饾拞虁饾拸饾拕饾拪饾拏 饾挆饾拪饾挀饾挄饾挅饾拏饾拲

14jun19:0020:00Arriba al MAEF la nova exposici贸 temporal 饾懍饾拪饾挆饾拪饾挃饾挃饾拏, 饾懍饾拵饾拺饾挅虂饾挀饾拪饾拞饾挃 饾拪 饾懍饾拸饾挃饾拞虂饾挀饾挅饾拸饾拞: 饾拞饾拲 饾挆饾拪饾拏饾挄饾拡饾拞 饾拺饾拹饾挃饾挃饾拪饾拑饾拲饾拞. 饾懠饾拸饾拏 饾拞饾挋饾拺饾拞饾挀饾拪饾拞虁饾拸饾拕饾拪饾拏 饾挆饾拪饾挀饾挄饾挅饾拏饾拲19:00 - 20:00

Detalles del evento

Arriba al MAEF – Museu Arqueol貌gic d’Eivissa i Formentera nova exposici贸 temporal!!
饾懍饾拪饾挆饾拪饾挃饾挃饾拏, 饾懍饾拵饾拺饾挅虂饾挀饾拪饾拞饾挃 饾拪 饾懍饾拸饾挃饾拞虂饾挀饾挅饾拸饾拞: 饾拞饾拲 饾挆饾拪饾拏饾挄饾拡饾拞 饾拺饾拹饾挃饾挃饾拪饾拑饾拲饾拞. 饾懠饾拸饾拏 饾拞饾挋饾拺饾拞饾挀饾拪饾拞虁饾拸饾拕饾拪饾拏 饾挆饾拪饾挀饾挄饾挅饾拏饾拲.
El mar Mediterrani ha actuat com una xarxa de comunicaci贸 connectant diferents pobles i cultures. En aquesta exposici贸, coneixerem els vincles culturals i comercials entre els fenicis, grecs i celtes que habitaren aquests tres enclavaments: Eivissa, Emp煤ries i Ens茅rune.
En aquesta ocasi贸 ho farem per mitj脿 d’una exposici贸 de realitat virtual creada pel MAEF – Museu Arqueol貌gic d’Eivissa i Formentera, el MAC Emp煤ries i l’Ens茅rune – Oppidum et mus茅e arch茅ologique a partir del Projecte InterMedit – Projet InterMedit, en col路laboraci贸 amb la Universitat Aut貌noma de Barcelona i l’AAMAEF.
Esteu tots convidats a la INAUGURACI脫 que tindr脿 lloc el divendres, 饾煆饾煉 饾悵饾悶 饾悾饾惍饾惂饾惒, a les 饾煆饾煑饾悺, al Museu Monogr脿fic Puig des Molins (via Romana, 31, Eivissa).

M谩s

Horario

(Viernes) 19:00 - 20:00

Comments are closed.